Instal·lacions domèstiques i industrials

ENLLUMENAT LED

Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

Les tecnologies d’il·luminació led s’empren per a tot tipus d’indicadors d’estat (encès / apagat), per a dispositius de senyalització (trànsit, emergències…), panells informatius i publicitat, enllumenat públic, enllumenat interior i exterior…, també per a l’enllumenat de cristall líquid de telèfons mòbils, ordinadors i televisors.

Són les làmpades més eficients del mercat, la seva eficiència és 11.5 vegades superior al d’un llum incandescent, 1.7 vegades més que la fluorescent i fins i tot més alta que la llum de vapor de sodi d’alta pressió.

Dissenya la teva pròpia il·luminació

Amb les solucions d’il·luminació eficient energèticament s’optimitza el rendiment en els llocs de treball i s’estimula un estil de vida més ecològic. En il·luminació vial i enllumenat públic, els productes disposen d’eficaços sistemes òptics per minimitzar enlluernaments i garantir la seguretat de conductors i vianants, alhora que minimitzen la contaminació lumínica a les nostres ciutats.

Totes elles qualitats que fan de les solucions LED una aposta segura per rendibilitzar qualsevol projecte d’il·luminació comercial, industrial o civil.

Amb les nostres bombetes estalviaràs costos en el consum d’energia sense sacrificar la qualitat de la il·luminació del teu negoci.

Les nostres diferents gammes de bombetes han estat dissenyades per aportar al teu instal·lació els més alts estàndards de qualitat, amb dissenys moderns, utilitzant materials de màxima qualitat perquè gaudeixis dels avantatges de la il·luminació que oferim.

En la gamma de bombetes trobaràs grans rendiments lumínics, gràcies a la utilització de xips LED d’última generació amb gran eficiència lumínica, nous dissenys i materials per millorar la dissipació de calor, diferents angles d’obertura, gran IRC (Índex de reproducció cromàtica)…

La major garantia perquè puguis gaudir de productes eficients i grans estalvis.

La línia d’il·luminació ha estat dissenyada per combinar elegants dissenys adequats a la decoració d’interiors, amb els avantatges de la il·luminació LED.

Menor consum, major durabilitat i respecte al medi ambient són els principals avantatges de la línia d’il·luminació, als quals unim disseny, tècnica i seguretat.

Aconsegueix el màxim rendiment amb la nostra gamma de productes d’il·luminació domèstica interior.
Fabricats en diferents tons de llum, decorar i estalviar ja no estan renyits.

Descobreix una àmplia varietat d’il·luminació d’exterior LED als nostres catàlegs i dissenya els teus espais exteriors amb el millor ambient possible.

Oferim una gran varietat de productes tant per als més clàssics com per als més moderns un ampli catàleg que no et deixarà indiferent entra i observa tots els productes disponibles.

Oferim instal·lacions de enllumenat exterior tant per particulars com a nivell industrial.

Major estalvi amb menys manteniment

Reducció del consum elèctric
150 Kwh
+ Eficiència energètica que els halogens
0 %
de Vida útil
0 h

Rápida resposta d'encesa

Menor emissió de calor
0 -90º

AIGARQUE, SL

Carrer Almogàvers, 4 · 43520 · Roquetes, Tarragona  Com arribar
Telèfon:  977 588 640

Mòbil:  650 367 828 – 650 367 848
Correu electrònic:  info@aigarque.com
FacebookInstagram