Avís legal

 

En el nostre afany per respectar la privacitat de tots els usuaris, hem elaborat aquesta política de confidencialitat per utilitzar aquelles dades obtingudes a través de les nostres pàgines a Internet. Aquesta política es reflecteix en les normes següents, que podem actualitzar periòdicament, per la qual cosa els usuaris les hauran de llegir cada vegada que accedeixin al lloc.
Vosaltres podreu decidir lliurement i voluntària si voleu subministrar informació a Aigarque, SL, quan feu una subscripció o us doneu d’alta en algun dels serveis que podem arribar a oferir a través dels diferents llocs a Internet.

En compliment de la Llei Orgànica 5/92 de 29 d’octubre del Tractament Automatitzat de Dades, www.instalacionesaigarque.com comunica a usuaris i visitants les consideracions següents:

Tipus d’informació sol·licitada

Quan us registreu per rebre els nostres serveis, o contactar amb nosaltres proporcionareu voluntàriament la informació personal que se us sol·liciti en cada cas.

Finalitat de la recopilació de dades

El propòsit de Aigarque, SL en reunir informació personal dels seus usuaris és oferir un servei el més personalitzat possible. Gràcies a aquesta informació Aigarque, SL estarà en condicions d’oferir-vos un servei millor, amb continguts que s’adiguin a les vostres necessitats i interessos, i amb un tracte personal cap al client.

Confidencialitat de la informació

Aigarque, SL no revelarà les dades personals que puguin servir per identificar-vos de manera individual, excepte quan li fos requerit per ordre judicial o legal, o per protegir drets de www.instalacionesaigarque.com.
www.instalacionesaigarque.com pot divulgar estadístiques globals dels usuaris per descriure els nostres serveis als socis potencials, els anunciants i altres tercers, o per a altres finalitats legítimes.

Protecció contra tercers www.instalacionesaigarque.com ha adoptat mesures de seguretat de protecció de dades i ha instal·lat tots els instruments tècnics que té al seu abast per evitar la pèrdua, l’ús indegut, l’alteració, l’accés no autoritzat o el robatori de les dades personals que se li facilitin. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. L’usuari accepta que www.instalacionesaigarque.com no serà responsable pels danys, de qualsevol mena, que es puguin derivar per a ell mateix o per a tercers, derivats directament o indirecta de l’ús del lloc.

Així mateix, els llocs i els serveis d’Internet als quals s’accedeix a través de www.instalacionesaigarque.com poden requerir informació sobre vosaltres demanant-vos-la directament i tenir procediments de reunió d’informació i privacitat propis, independents dels de Aigarque, SL, que no té responsabilitat per aquestes accions o polítiques independents.

Registre d’adreces IP

www.instalacionesaigarque.com registra adreces IP. Les adreces IP són importants per fer un seguiment de la sessió d’un usuari. Això dóna a www.instalacionesaigarque.com una idea de quines parts del nostre lloc web estan visitant els usuaris. No establim enllaços entre les adreces IP i cap dada que permeti fer una identificació personal dels usuaris. Això significa que, tot i que es faci un seguiment de la vostra sessió, aquesta romandrà totalment en l’anonimat.

Enviament de mails promocionals

www.instalacionesaigarque.com podrà enviar, si en algun moment heu proporcionat la vostra adreça de correu electrònic, informació relacionada amb les seves pàgines a Internet i altres productes i serveis que consideri que poden interessar-vos. Sempre tindreu l’opció de donar-vos de baixa de la llista, de manera que no rebreu més aquesta mena de missatges. Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal. D’acord amb el que s’estableix en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, vosaltres teniu en tot moment la possibilitat d’accedir a les dades que hàgiu proporcionat, modificar-les, eliminar-les o oposar-vos-hi, per a la qual cosa us podeu adreçar per correu electrònic a  info@aiguarque.com, o, si ho preferiu, també per escrit (no us oblideu d’incloure el vostre nom, adreça postal i/o adreça de correu electrònic) a:

Aigarque, SL
Carrer Almogàvers, 4
43520 · Roquetes,
Tarragona
info@aiguarque.com

Acceptació dels termes

Si l’usuari utilitza els serveis que ofereix el lloc de www.instalacionesaigarque.com, significa que ha llegit, ha entès i accepta de manera expressa els termes que s’han exposat abans. Així mateix, s’entendrà que cada vegada que l’usuari accedeixi al lloc, accepta de manera expressa les normes de privacitat vigents. Si no hi està d’acord, l’usuari no ha de proporcionar cap tipus d’informació personal, ni utilitzar el servei perquè no hi està autoritzat.